KYIF 03 tytöt jälleen Finaaliin Irsta Blixten 2017 turnauksessa!

10.4.2017
KYIF 03 tytöt kolmannen kerran peräkkäin Irsta Blixten turnauksen Finaaliin!! Kahdella ensimmäisellä kerralla saavutuksena hopeaa - taika ei vieläkään murtunut ja kotiin tuomisena peräti kolmas perättäinen hopeamitali - ei huono saavutus turnauksessa jossa on 44 joukkuetta!

KYIF 03 kolmannen kerran peräkkäin Irsta Blixten turnauksen Finaaliin. Turnaus on järjestetty jo peräti 50 vuotta ja tällä kertaa tyttöjen 03 sarjassa oli mukana 44 joukkuetta. Vertailun vuoksi Suomessa 03 tyttöjen kilpasarjassa on vain 7 joukkuetta, joka osoittaa sen, että on vain pakko lähteä ulkomaille saadakseen korkeatasoisia pelejä tai vaikkapa vain vaihtelun vuoksi.

Kahdella ensimmäisellä kerralla saavutuksena oli upeasti turnauksen kakkossija, taika ei vieläkään murtunut ja tuloksena kolmas perättäinen hopeamitali. Tytöt pelasivat täydet seitsemän ottelua ja finaalissa tukholmalainen Spångå oli vahvempi. Finaalipari oli sama kuin edellisvuonna ja osoittaa sen, että olemme pysyneet korkealla tasolla. Spånga oli myös mukana Norden Cupissa, jossa tyttöjen 03 sarjassa oli myös meidän KYIF tytöt sijoittuen pronssille. Olemme olleet kaikissa ulkomaan turnauksissa mitalisijoilla, lukuun ottamatta ulkoturnauksia. 

Turnauksessa meillä oli kaksi joukkuetta ja KYIF 2 joukkue pelasi myös hienon turnauksen ja tippuivat B-finaali puolella jatkosta häviten vain yhdellä maalilla. Molemmissa joukkueissa oli apuna myös 04 tyttöjä. Finaalin ja semifinaalin välillä oli aikaa latautua vain vajaa tunti ja se näkyi jo finaalissa - bensa alkoi olla kaikilla jo vähissä. Lisäksi monella tytöllä oli eriasteisia loukkaantumisia ja sairasteluja alla. Kaiken kaikkiaan hieno suoritus ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.