C 05

Tilgmann Group

Remonttiteam Siikaluoma Oy

Rasmus Nordström Oy

Nyheter / Uutisia

Skuru Cup 2019 mestarit

23.9.2019
13.9.2019 Kirkkonummen C-tytöt Skuru Cupin 2019 mestareita! KÄSIPALLO Skuru Cup on perinteikäs tyttöjen käsipal­lo­turnaus Tukholmassa, josta moni joukkue aloittaa kautensa. KyIF05 tytöt ovat pelanneet vuoden yhdessä ja ovat viime kauden ikäryhmänsä Suomen mestareita. Matka oli joukkueen ensimmäinen virallinen ulkomaan­turnaus ja matkan tarkoitus oli saada joukkueesta joukkue ja saada onnistumisia, kokemuksia ja yhteen­kuu­lu­vuutta ja tietenkin kovia pelejä. Matkan kaksi ensimmäistä päivää täyttivät jo tavoitteet. Kaikki pelaajat kasvoivat joka suuntaan jokaisessa pelissä. Kaikki saivat sekä ottivat vastuuta ja nauttivat pelaamisesta. Onnistumisia tuli todella laajalla rintamalla. Neljän alkulohkopelin jälkeen KyIF:in tytöt olivat selviä lohkovoittajia. Sunnuntaina jatkettiin A-loppupelejä, jolloin kysymyksessä oli tulos tai ulos. Ensimmäinen jatkopeli Uppsala HK:ta vastaan KyIF:in tytöt voittivat numeroin 11-10. Toisessa jatkopelissä tytöt kohtasivat perinteikkään suurseuran Luigin Göteborgista. Peli päättyi 10-10, jonka jälkeen jatkettiin nk. Sudden deathilla tarkoittaen, että ensimmäinen joka tekee maalin on voittaja. KyIF:in tytöt ryöstivät pallon heti alkuvi­hel­lyksen jälkeen ja onnistuivat ensimmäisessä hyökkäyksessä tekemään kylmäpäisesti voittomaalin. Finaaliin saatiin siis jälleen suomalaista väriä Kirkkonummelta. Kolmena viime vuotena myös 05 tyttöjen isosiskot 04 ja 03 joukkueet ovat edenneet finaalin asti! Finaalipelissä tauolle mentiin KyIF:in tyttöjen ollessa häviöllä parilla maalilla. Finaali pelattiin Nakka-hallissa runsaan yleisön edessä. Tilanne oli kovasti uusi monelle pelaajalle ja jännitys sormin koske­tel­ta­vissa. Nuoret todella väsyneet pelaajat noudattivat kuitenkin järkevästi pelikirjaa ja osasivat nauttia rohkeasti finaalin tunnelmasta – kukaan ei alisuorittanut, päinvastoin! Kun loppusummeri soi oli KyIF:in 05 tytöt turnaus­voit­tajia luvuin luvuin 9-7. Vain kaksi päästettyä maalia toisella puoliajalla! – Skuru cup oli kokonai­suu­dessaan mahtavan hieno turnaus ja hieno kauden aloitus. Ennen matkaa en tähän olisi uskonut! Nyt kaikki saavat hetken huilata ja alamme valmis­tau­tumaan sarjapeleihin. Tavoitteemme sarjassa on harjoitella erilaisia puolus­tus­muotoja ja antaa kaikille pelaajille monipuolista vastuuta ja kehittymisen paikkoja - tavoitteena olla kunnossa Norden Cup –peleissä vuoden­vaih­teessa ja sijoittua 4 parhaan joukkoon SM-sarjassa, jotta pääsemme keväällä mukaan jännittäviin Final Four –peleihin, toteaa joukkueensa tyytyväinen valmentaja Sami Goman. KYIFIN C-tytöt ovat Skuru Cupin 2019 mestareita! KYIFIN C-tytöt ovat Skuru Cupin 2019 mestare

KyIF Blå-joukkueelle SM kultaa!

5.5.2019
Nappiin menneen Norden Cupin jälkeen seuraava tasotesti 04/05-joukkueelle oli B-junioreiden Final Four lopputurnaus Riihimäellä. Lauantaina oli ensimmäisessä pelissä vastassa PIF Paraisilta ja KyIF Blå voitti pelin lopulta selvästi 23-16. Toisessa pelissä Dicken voitti KyIF GUl-joukkueen 21-17. Pronssipelissä vastakkain olivat siis KyIF Gul - PIF ja finaalissa KyIF Blå - Dicken. Sunnuntai-aamuna KyIF Gul näytti mallia ja voitti PIF:n selkeästi 29-20 ja saivat pronssimitalit kaulaansa. Onnittelut heille siitä! Poikien pronssipelin jälkeen oli sitten vuorossa tyttöjen finaalipeli. Jo joukkueiden esittelyssä katsomossa kaikui mahtava kannustustus finaalijoukkueille ja korviahuumaava meteli jatkui koko pelin ajan. KyIF Blå aloitti vahvasti ja tauolle mentiinkin KyIF:n johtaessa 9-4. Toisella puoliajalla Dicken paransi peliään ja pääsikin jännittävästi jo maalin päähän kun peliä oli jäljellä enää viisi minuuttia. Neljä minuuttia ennen loppua KyIF teki maalin ja sen jälkeen puolusti hyvin pelin loppuun asti ja peli päättyi 16-14 voittoon. Juhlat saivat alkaa! Takana on hieno Final Four viikonloppu ja KyIF:n joukkueet saivat kotiinviemisiksi sekä kultaiset että pronssiset mitalit!

KyIF 04-tytöt on Pohjoismaiden paras seurajoukkue 2018!

30.12.2018
04-tytöt osallistuivat toisen kerran Norden Cup:iin. Ensimmäisestä turnauksesta kotiin tuomisina oli pronssimitalit. Alkulohkossa vastassa oli kaksi kovaa norjalaisjoukkuetta, vanha tuttu Ruotsin mestari Swithiod ja kova tanskalaisjoukkue. Saldona neljän pelin jälkeen oli mahtavat neljä voittoa ja lohkon ykköstila! Puolivälierässä vastaan asteli tanskalainen Hørning håndbold joka voitettiin lukemin 22-15. Välierässä saimme vastaamme viime vuoden Norden Cup voittajan tanskalaisen Herningin jolle hävisimme viime vuonna vastaavan pelin. KyIF:n pelistä paistoi alussa jännittyneisyys kun tappio oli vielä muistissa. Vastustajan karattua 1-5 johtoon alkoi Kirkkonumelaisten peli kulkea ja saimme vastustajaa kiinni maali maalilta ja peli päätyikin meidän voittoon 17-14. ”Voittamattomat” tanskalaiset on voitettu! Voittotanssi ottelun ratkettua oli ikimuistoinen. Finaalissa vastaan asettui norjalainen Nordbygda, viime vuoden hopeamitalisti, joten oletuksena oli jälleen tiukka kamppailu voitosta. Norjalaisten kannatushuudot kaikuivat hallissa jo ennen ottelun alkua. Ottelun alkaessa tuli selväksi että suomalaisjoukkue ei jää kannustushuudoissa toiseksi koska paikalle oli yllättäen tullut ”isosiskot” eli KyIF:n 03-tytöt! Paikalla oli myös kovaäänisinä KyIF:n 03-pojat ja muitakin suomalaisia jotka pitivät meteliä yllä. Siihen kun lisää muutaman ruotsalaisjoukkueen pelaajat, jotka kannustivat KyIF:iä, niin halliin oli muodostunut finaalin arvoinen tunnelma. KyIF:n tytöt olivat valmiina alkuvihellyksestä lähtien joten norjalaiset jäivät täysin jyrän alle finaalissa. Kaikki KyIF:n pelaajat pelasivat mahtavan ottelun ja JOUKKUEENA joten peli päättyi 21-12 voittoon ja voitonjuhlat olivat valmiina. Ei jätetty epäselväksi mikä on tyttöjen 04-ikäluokan Pohjoismaiden paras seurajoukkue vuonna 2018! Taas tehtiin historiaa, mitähän seuraavaksi?

04-tytöille pronssia Norden Cup:sta!

30.12.2017
KyIF 04-tytöt lähtivät heti joulun jälkeen kohti Göteborgia osallistuakseen epäviralliseen pohjoismaiden seurajoukkueiden mestaruusturnaukseen. Turnauksen taso on kovin mahdollinen koska osallistuvat joukkueet ovat saaneet kutsun turnaukseen. Ensimmäisissä peleissä pelaajat oli valmentajien mukaan jännittyneitä mutta loppua kohti jännitys poistui. Tytöt voittivat neljä ensimmäistä peliään kunnes vastaan tuli semifinaalissa vastaan tanskalainen Herning FH. He olivat huomattavasti kokeneempia klibban kanssa pelaamisessa ja voittivatkin ottelun selvästi. Tytöillä oli seuraavana päivänä vuorossa pronssiottelu vanhaa tuttua Swithiodia vastaan. KyIF:n tytöt ottivat ruotsalaisista selkeän voiton ja kotiintuomisina oli hieno pronssimitali. Onnittelut koko joukkueelle! Joukkueen otteluiden tulokset: http://www.procup.se/cup/30691.htm?f=CLASS&pop=1

04-tytöille voitto Norjan Ski Cup-turnauksesta!

20.8.2017
KyIF:n 04-tytöt lähtivät hakemaan kovia pelejä Ski Cup-turnauksesta Norjasta. Turnaus sujui joukkueelta erittäin hyvin ja historian kirjoille jäi seitsemästä ottelusta seitsemän voittoa. Finaalissa kaatui Larvik Turn 1 luvuin 14-7. Kun voittoisa joukkue oli lavalla niin paikalla olijat saivat kuulla Maamme-laulun!

Kontaktuppgifter / Yhteystiedot

 

Uppgift / Tehtävä

Namn / Nimi

Tel. / Puh.

e-post / s-posti

Lagledare / Joukkueenjohtaja 

Marina Ruusila

045 1323766

marinaruusila1(at)
gmail.com

Tränare / Valmentaja

Sami Goman

 

 

Hjälptränare / Apuvalmentaja

Astrid Geisor-Goman

 

 

WebPaavo Ruusila paavo.ruusila(at)
gmail.com

Träningar / Harjoitukset

 

Dag / PäiväKl. / Klo.Plats / Paikka
Ti17:00-18:00Pommari
To18:00-19:00LähiTapiola
Fr / Pe17:00-18:00LähiTapiola