Teknikgruppen

KyIF:n tekniikka – ryhmä jatkaa työtään Suomen käsipallon hyväksi        


Muutaman kauden pyörinyt tekniikka-ryhmä jatkaa menestyksekästä työtään KyIF:n junioreiden henkilökohtaisen kehityksen tukemiseksi joukkuevalmennuksen lisänä. Neljän valmentajan ryhmä luotsaa pelaajia löytämään oman pelaajapotentiaalinsa ja motivaationsa käsipallopelaajana. Tavoitteena on tukea lahjakkaita pelaajia kohti maajoukkueuraa.

Pohjana ryhmän työskentelylle on Ruotsin mallin mukaan v 2011 kirjattu KyIF:n Kehityssuunnitelma, joka on Tomas ”Mecca” Mecklinin käsialaa. Hän on myös Tekniikkaryhmän starttimoottori. Tällä kaudella ryhmässä on v. 2003 ja ennen sitä syntyneet kenttäpelaajat ja 2004 ja ennen sitä syntyneet maalivahdit. Ryhmän kokoonpano elää koko ajan ja nyt ryhmässä on reilu 20 tyttö- ja poikajunioria. Tekniikkaryhmän pääsyvaatimukset ovat selkeät: oma motivaatio on ratkaiseva tekijä. Hakija täyttää kaavakkeen, jossa kysytään miksi pelaaja haluaa ryhmään mukaan ja mitkä ovat odotukset.

Valmennus tapahtuu Masalan Lähitapiola Areenalla lauantaisin klo 10.00-12.00. Paikalla on aina vähintään kaksi valmentajaa + maalivahtivalmentaja kerran kuukaudessa. Ryhmän valmentajatiimi: Mecca Mecklin, Tomas Ekman, Sebastian Aarnio ja Eric Ostrow, sekä maalivahtivalmentaja Petter Forsström. Kahden tunnin valmennus on jaettu seuraavasti: 30 min loukkaantumisia ennaltaehkäiseviä harjoitteita, 60 min palloharjoituksia ja lopuksi 30 min fysiikkaa omalla painolla ja apuvälineillä. Treenien perusta on pallotreenien lisäksi loukkaantumisia kokonaisvaltaisesti estävät harjoitukset ja monipuolista koordinaatiota tukevat fysiikkaharjoitukset.

Tavallisten treenien lisäksi ryhmä saa henkistä valmennusta Amy Skogberg:ilta, joka on kokenut urheilijoiden Mental Coach. Amy on itse entinen huippu-urheilija ja hänellä on omakohtaista kokemusta urheilijan elämästä. Luentosarjaan kuuluu elämäntaito, urheilijan ruokavalio, opiskelun painottaminen, levon tärkeys ja harjoittelun optimoiminen.

Jos olet kiinnostunut liittymään Tekniikkaryhmään, pyydä Meccalta hakemuslomake: mecca.mecklin@gmail.com

Kontaktuppgifter / Yhteistiedot

 

Uppgift / TehtäväNamn / NimiTel. / Puh.e-post / s-posti
Kontaktperson /
Yhetyshenkilö
Tomas Mecklin0405575512mecca.mecklin@gmail.com
Tränare (ansvarig) /
Valmentaja (vastaava)
Tomas Mecklin0405575512mecca.mecklin@gmail.com
Tränare / ValmentajaSebastian Aarnio  
Tränare / ValmentajaTomas Ekman  
Tränare / ValmentajaErik Ostrow  
Tränare (målvakt) /
Valmentaja (maalivahti)
Petter Forsström0503233824