Yksi tasainen puoliaika antaa toivoa jatkoa ajatellen

6.11.2017


KyIF:n naisten kuudes SM-sarjaottelu kolmen viikon ottelutauon jälkeen viime vuoden hopeamitalisti HIFK:ta vastaan parani huomattavasti loppua kohti.

SM-sarjatulokas lähti otteluun vahvasti ja rohkeasti. Ingrid Degerth harhautti vauhdillaan HIFK:n puolustuksen ja peliin päästiin alkuun. Mutta sitten HIFK näytti mitä treeneissä on harjoiteltu: hiottuja kuvioita ja armotonta vauhtia. Kun KyIF hyökkäyspäässä syyllistyi luvattoman moneen tekniseen virheeseen, HIFK:in oli helppo kasvattaa kaulaa nopeilla kontrauksilla. Ekan puoliajan numerot 24-8 kertovat karua totuutta KyIF:n pelistä.

Toiseen puoliaikaan saapui kuitenkin taistelunhaluinen joukkue. KyIF pääsi murtamaan HIFK:n puolustuksen ja virheitäkään ei enää tullut. Vahvan puolustuksen ansiosta toinen puoliaika oli huomattavasti tasaisempi numeroin 14-12. KyIF:in kokoonpanosta puuttui valitettavan monta pelaajaa loukkaantumisien ja sairastelun takia, mutta tämä antoi uusille pelaajille mahdollisuuden näyttää kyntensä. Viivapelaaja Liisa Holopainen avasi tämän kauden SM-sarjan maalitilinsä hienolla osumallaan. Kahdeksalla maalillaan Ingrid ”Inkku” Degerth sai ansaitusti Lähi-Tapiolan yhden tähden ja Jessi Laasio jatkaa tasaista maalintekoaan kuudella maalillaan.

Seuraava ottelu pelataan kotona Pommarissa ensi sunnuntaina 12.11. klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan kun Turun ÅIFK tulee vierailulle.