KyIF:n naisten SM-sarja jatkuu sunnuntaina 14.1 Kirkkonummella

12.1.2018


KyIF:n NSM joukkueella on jäljellä kolme ottelua käsipallon naisten SM-sarjan runkosarjassa, kotiottelut GrIFK 14.1 ja HIFK 28.1 sekä vierasottelu ÅIFK 31.1. Tällä hetkellä sarjatulokas KyIF on hienosti sarjataulukossa neljäntenä. Sunnuntaina 14.1 klo 18.30 Kirkkonummen väestösuojaan vieraaksi saapuva GrIFK Kauniaisista on sijoittunut tässä vaiheessa pykälää paremmin kolmanneksi. Runkosarja huipentuu tammikuun viimeisenä päivänä pelattavaan kierrokseen, jonka jälkeen selviää jako ylempään ja alempaan jatkosarjaan. 

Sunnuntain GrIFK otteluun tuo lisä jännitystä aiempien vuosien yhteistyösopimus, jonka kautta osa KyIF:n naisista pelasi GrIFK joukkueessa. Nyt nämä naiset ovat palanneet kotiseuraansa. Nyt myös Felicia Grönholm on palannut Uudessa-Seelannista kotimaahan ja pelaa ensimmäisen ottelussa tällä kaudella. Sunnuntain ottelussa toimii päävastuussa KyIF:n valmennus puolella Sebastian Aarnio, Tomas Mecklinin ollessa valmennuskoulutuksessa Kroatiassa. Sebastian on toiminut myös GrIFK:n valmentajana aiemmin, joten tuntee nyt myös vastustajan joukkueen hyvin.

Tulkaan kannustamaan Kirkkonummen oma SM-sarja joukkue voittoon sunnuntaina. Ottelun yhteydessä esitellään myös KyIF:n hienosti Norden cupissa menestyneet tyttöjoukkueet.