SIF vei paikalliskamppailun, KyIF kaatui kotonaan 23 - 30

12.2.2018KyIF joutui taipumaan Siuntiolle, joka haki sunnuntaina vieraskentältä Kirkkonummelta puolivälieräpaikan kannalta erittäin tärkeät pisteet alemman jatkosarjan ottelussa. KyIF jatkaa kuitenkin edelleen ykkösenä kuuden pisteen erolla Siuntioon, kun jatkosarjassa on vielä neljä kierrosta jäljellä.

KyIF oli ottelun alkuminuuteilla vahvempi, mutta SIF pääsi nopeasti peliin mukaan ja siirtyi ensi kertaa johtoon 13. minuutilla. Tämän jälkeen edettiinkin siuntiolaisten komennossa ja tauolla vierasjohto kirjattiin neljän maalin erolla.

Toisen jakson alku edettiin tasaisesti, kunnes SIF repäisi reilun viisiminuuttisen 4-0 ja johti jo seitsemällä maalilla. KyIF kuroi eron vielä neljään maaliin, mutta tämän jälkeen SIF karkasi lopullisesti ja vei äärimmäisen tärkeät pisteet matkaansa.

KyIF:n päävalmentaja Tomas Mecklin ei ollut esitykseen täysin tyytyväinen, mutta muistutti tietynlaisen rakennusvaiheen olevan menossa ennen pudotuspelien alkamista. Oltiin hieman huolimattomia heittopaikoissa. Puolustus aukesi ajoittain liian helposti ja näin maalivahdeilla ei ollut helppoa. Rakennamme edelleen joukkuepeliä ja kokeilemme pelaajia uusilla pelipaikoilla, Mecklin sanoi.

KyIF:ltä eniten maaleja merkittiin Johanna Degerthille, joka myös sai yhden tähden. Jessi Laasio viisi osumaa ja myös molemmat viivapelaajat Emmi Paajanen ja Liisa Holopainen onnistuivat tänään hienosti kahden maalin edestä 100 % tarkkuudella.

Maalintekijät
KyIF: Johanna Degerth 6, Jessi Laasio 5, Ingrid Degerth 3, Susanna Arvekari 3, Emmi Paajanen 2, Matina Keserci 2,Liisa Holopainen 2

Maalivahdin torjunnat; Suvi Erhovaara 5, Isabella Paganus 4.

KyIF;n seuraava ottelu lauantaina 17.2.2018 klo 16.30 Turussa vastassa ÅIFK. Seuraava kotiottelu on vuorossa sunnuntaina 4.3 klo 18.30 vieraana Atlas Vantaalta.