KyIF voittoon, välieräpaikka ratkaistaan lauantaina 7.4 Kauniaisissa

5.4.2018

KyIF otti voiton selkä seinää vasten ja tasoitti puolivälieräsarjan GrIFK:ta vastaan. KyIF voitti keskiviikon toisen puolivälieräottelun kotonaan 17-14 (8-7).

Aivan kuten ensimmäisessä ottelussa, niin toisessakaan puolivälieräpelissä ei maaleilla juhlittu. Ensimmäinen puoliaika oli hyvin tasainen ja johto vaihtui jakson aikana useaan kertaan. KyIF pääsi kuitenkin maalin johdossa toiselle puoliajalle.

Toiselle puoliajalle KyIF tuli väkevästi ja iski ensimmäiset viisi maalia kasvattaen eron kuuteen. Parhaimmillaan KyIF käväisi jo seitsemän maalin johdossa ja pitäen GrIFK:n ilman maalia 17 minuuttia ennen kuin GrIFK sai käynnistettyä takaa-ajonsa. GrIFK pääsi jo kolmen maalin päähän, mutta loppuun saakka Granin kiri ei riittänyt.

KyIF:n päävalmentaja Tomas Mecklin kiitteli erityisesti omiensa puolustuspelaamista. Kuten edellisessäkin kohtaamisessa puolustus myös tänään erittäin hyvä, mm Emmi Paajanen emännöi keskellä hienosti. Joukkue jaksoi tehdä töitä koko 60 minuuttia. Pidettiin vastustaja maaleitta yli 17 minuuttia toisella puoliajalla, joka on super suoritus. Jessi Laasio kunnostautui maalintekijänä seitsemän täysosuman edestä ja Isabella Paganus oli loistava maalissa.

KyIF:n maalitykki Jessi Laasio piti ottelun ratkaisuna niin ikään vahvaa puolustusta. Vielä pystymme parantamaan tehokkuutta hyökkäyspäähän lauantain ratkaisuotteluun.

KyIF-GrIFK 17-14 (8-7), yleisöä 211

Maalintekijät
KyIF: Jessi Laasio 7, Johanna Degerth 3, Emmi Paajanen 2, Carla Ström 1, Elin Männikkö 1, Karolina Kaivola 1, Felicia Grönholm 1, Susanna Arvekari 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Jessi Laasio KyIF 3
Isabella Paganus KyIF 2
Cara Feodoroff GrIFK 1

Kolmas ja ratkaiseva puolivälierä pelataan lauantaina 7.4 Kauniaisten palloiluhallissa klo 13.30. Kaikki KyIF:n kannatajat nyt mukaan kannustamaan KyIF välieriin.