KyIF NSM naisten käsipallon SM-sarja joukkue uuden kauden kynnyksellä

21.8.2018


Viime kaudella uudestaan SM-sarjaan palannut KyIF sijoittui hienosti viidenneksi kahdeksan joukkueen sarjassa. Kaudelle 2018-19 harmittavasti kaksi joukkuetta Atlas ja ÅIFK luopuivat sarjapaikastaan, joten tällä kaudella taistellaan kuuden joukkueen voimin. Pelataan nelinkertainen runkosarja alkaen kotiottelulla 16.9 KyIF – Dicken Kirkkonummen väestösuojassa klo 17.30. Keväällä 2019 sitten pudotuspelit. Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella KyIF saa vieraakseen Atlaksen Kirkkonummella 20.9 klo 19.00.   

Kauden avaus Socis Cup turnauksessa 25-26.8 Karjaalla

KyIF:n naisten SM sarjan joukkue aloittaa kautensa viiden joukkueen Socis Cup naisten turnauksessa. Turnaus on varsin kovatasoinen, onhan mukana viime kauden mitalistit HIFK ja BK-46, GrIFK, GUIF (Ruotsi) ja KyIF.

KyIF:n NSM joukkue toivottaa fanejaan kannustamaan jo näitä ensimmäisiä otteluita Karjaalle.

Uudistunut joukkue täynnä näytönhaluja

KyIF:n NSM joukkue on uudistunut aika lailla viime kaudesta. Viime kauden joukkueesta jatkavat; Suvi Erhovaara, Ingrid Degerth, Johanna Degerth, Felicia Grönholm, Liisa Holopainen, Matina Keserci, Jessi Laasio, Elin Männikkö, Emmi Paajanen, Linda Ratilainen jaAini Salminen. Lähes kaikilla uusilla pelaajilla; Fanny Axberg, Adriana Jakimova, Janna Karlsson, Daniela Lindgård, Mariela Lönnqvist ja Aino Pietiläinen on jo runsaasti NSM kokemusta ja paikkaavat lopettaneita Susanna Arvekaria, Karoliina Kaivolaa, Emmi Koljosta ja Carla Strömiä sekä Ruotsin Uppsalaan siirtynyttä Isabella Paganusta.   

Tuttu valmennuskolmikko jatkaa

Jo viime kauden valmennusvastuussa ollut päävalmentaja Tomas Mecklin, valmentaja Sebastian Aarnio ja maalivahtivalmentaja Matilda Björkqvist jatkavat tehtävissään myös tulevan kauden. Uudistunut joukkue on harjoitellut jo kesäkuun alusta asti yhdessä, joskin heinäkuussa kukin tahollaan. Elokuun alusta joukkue on taas jatkanut yhteisharjoituksia sekä sisällä että ulkona. Osa treeneistä on jouduttu siirtämään Espoon Solvallaan oman kotihallin ollessa valitettavasti käyttökiellossa.

Taustaryhmä ja yhteistyökumppanit joukkueen tukena

Myös taustaryhmä jatkaa muutoin samoin voimin mutta viestintäpuolelle saadaan hieman vahvistuksia. Pitkälti samat yhteistyökumppanit jatkavat KyIF NSM tukemista tälläkin kaudella, muutama uusi myös tulossa mukaan. Edelleen mahtuu uusia tukijoita, otteluisäntiä jne. Kausikorttikampanja on saanut hienon vastaanoton ja sen voimassaolo aikaa on jatkettu 16.9 asti.  

Nina Sampakoski                                      Ari Paganus

Puheenjohtaja, KyIF käsipallo                   Manageri, KyIF NSM käsipallo

044 359 7459                                            040 5532508

nina.sampakoski@gmail.com                   ari.paganus@gmail.com