KyIF:n naisilla vaikea avaus käsipallon naisten SM-sarjassa

17.9.2018

Janna Karlsson pelasi ensimmäisen naisten SM-sarja pelin KyIF:n maalissa
Janna Karlsson pelasi ensimmäisen naisten SM-sarja pelin KyIF:n maalissa
Johanna Degerth onnistui mainiosti hyökkäyspäässä
Johanna Degerth onnistui mainiosti hyökkäyspäässä

Hallitseva mestari Dicken oli aivan liian vahva kotijoukkue KyIF:lle ja näin helsinkiläisten voitto kirjattiin numeroin 13-32 (5-19).

Dicken karkasi KyIF:ltä heti ottelun alussa ja repäisi jo yhdeksän maalin johdon ennen viimeisen vartin täyttymistä. Ero vain kasvoi, kun Dicken puolustus piti KyIF:n vain viidessä maalissa ensimmäisellä puoliajalla. Samaan aikaan Dicken latoi 19 maalia KyIF:n verkkoon.

Toisella puoliajalla juoni pysyi pitkälti samana eikä KyIF pystynyt haastamaan Dickeniä, vaikka saikin enemmän onnistumisia. Dickenin voitto ei ollut kuitenkaan missään vaiheessa uhattuna.

KyIF:n päävalmentaja Tomas Mecklin harmitteli omiensa vaisuutta. Suunnilleen samanlainen alku kuin vuosi sitten. Jostain syystä ei saatu taisteluhurmosta lainkaan pelin alussa. Heitot lähtivät vähän vääristä paikoista ja muutoinkin ehkä hieman turhaa hermoilua. Muutama positiivinen asia, mutta niitä oli liian vähän. Kolmasosa pelaajista on uusia ja väkisinkin menee hieman aikaa, kunnes harmoniaa alkaa löytyä enemmän.

KyIF:n keltapaidoista Johanna Degerth onnistui parhaiten, tuloksena kuusi maalia. Maalivahdeista Janna Karlsson onnistui hyvin ensimmäisessä naisten SM-sarja ottelussaan. Yleisöä väestösuojan hallissa oli mukavasti 182 henkilöä.

KyIF Maalintekijät
Johanna Degerth 6, Jessi Laasio 4, Aini Salminen 1, Liisa Holopainen 1, Fanny Axberg 1 Maalivahdin torjunnat, Janna Karlsson 9.

KyIF;n seuraava ottelu Torstaina 20.9.2018 klo 19.00 vieraaksi Suomen cupin otteluun saapuu Atlas Vantaalta.