Vieraspelit jatkuivat KyIF:in naisilla käsipallon SM-sarjassa Siuntiossa

15.10.2018

Emmi Paajanen maalinteossa.
Emmi Paajanen maalinteossa.

Kirkkonummen KyIF:n naisten pelit SM-sarjassa jatkuivat vieraspelillä Siuntion SIF.iä vastaan lauantaina 13.10. Joukkue oli jo saanut muutamia pelaajia lisää sairastuvalta, ja vaihtopenkki alkaa jo näyttää kohtuulliselta, muutamien pelaajien puuttuessa vielä pelaajaringistä.

Ottelu alkoikin tasaväkisesti, mutta ensimmäisten 12 minuutin jälkeen siuntiottaret hivuttautuivat maali maalilta karkuun, teknisten virheiden värittäessä kirkkonummelaisten peliä. Tauolle mentiin SIF:in johdossa 19-7.

Toiselle puoliajalle kirkkonummelaiset palasivat selkeästi tiukemmalla asenteella ja peli alkoi näyttää jo paremmalta, niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin. Eroa oli kuitenkin jo tullut ensimmäisellä puoliajalla liikaa, joten siuntiolaisten kantaan ei enää päästy kiinni. Toinen puoliaika oli kuitenkin selkeästi tasaväkisempi (14-13) eli KyIF:illä vain yksi maali vähemmän tehtynä.

KyIF:n päävalmentaja Tomas Mecklin harmitteli pelin karkaamista käsistä käytännössä jo ennen taukoa. Ensimmäiselle puoliajalle emme olleet henkisesti valmiita. Toisella puoliajalla taistelimme paremmin ja tahtotilamme oli parempi. En voi olla otteluun tyytyväinen, mutta loppua kohden alkoi näyttää paremmalta.

Mariela Lönnqvist onnistui hienosti heti palattuaan takaisin kokoonpanoon ja tietysti myös ottelussa ensimmäisen naisten SM-sarjamaalinsa tehnyt Jasmin Pesola. Isot onnittelut Jasminille!

33 - 20 (19 - 7)

KyIF:in maalintekijät:

Jessi Laasio 5, Mariela Lönnqvist 5, Liisa Holopainen 3, Daniela Lindgård 2, Emmi Paajanen 2, Felicia Grönholm 1, Johanna Degerth 1 ja Jasmin Pesola 1.

Maalissa Suvi Erhovaaralla 9 torjuntaa.

Seuraavan ottelun naisten joukkue pelaa kotiluolassaan Pommarissa, sunnuntaina 21.10. kello 17.30. Vieraaksi saapuu viime kauden hopeamitalijoukkue Helsingistä HIFK, joten kaikkien kannustusta tarvitaan.