Karjaan BK-46 haki pisteet Kirkkonummen KyIF:n kotihallista

3.3.2019

Adriana Jakimova loisti KyIF:n tähtipelaajana.
Adriana Jakimova loisti KyIF:n tähtipelaajana.
Käsipallosääntöjen mukaan paidasta ei saa pitää kiinni.
Käsipallosääntöjen mukaan paidasta ei saa pitää kiinni.

Naisten käsipallon SM-sarjan ottelussa sunnuntaina Kirkkonummen pommarissa Karjaan BK-46 vei sarjapisteet mukanaan lukemin 30 – 20 (15 -11). Samalla BK-46 käytännössä varmisti paikkansa välierissä. KyIF:llä on vielä kolme sarjapeliä kautta jäljellä.

Kuten monesti aiemminkin tällä kaudella, KyIF pystyi pistämään hanttiin vielä ensimmäisen puoliajan, mutta bensa loppui toisella.

BK-46 aloitti ottelun vahvasti siirtymällä heti kolmen maalin johtoon, mutta KyIF pääsi taas maalin päähän, mutta rinnalle saakka kotijoukkueen puristus ei riittänyt. Ensimmäisellä puoliajalla BK-46:lle osui vahva jakso, jonka aikana se sai kasvatettua eron jo kuuteen. KyIF pääsi parantelemaan asemiaan kuroen eron neljään tauolle lähdettäessä.

BK-46 ratkaisi ottelun toisen jakson ensimmäisellä puoliskolla, kun se vei ensimmäiset 16 minuuttia 9-3 eikä sen jälkeen voittajasta ollut enää epäselvyyttä.

KyIF:n päävalmentaja Tomas Mecklin löysi pelistä hieman petrattavaa. Kun pelattiin yhteispeliä, kaikki meni ok. Hyökkäyksessä välillä peli hajosi. Puolustuksessa kovaa tsemppiä ja Suvilla Erhovaaralla maalissa jälleen hieno onnistuminen.

Ottelun parhaana palkitun KyIF:n Adriana Jakimovan mukaan viimeinen puristus puuttui. Kuten monesti aiemminkin tällä kaudella onnistuimme pelaamaan kunnolla vain 80% peliajasta ja siksi hävittiin peli. Kuitenkin on kiva tehdä runsaasti maaleja hyvistä paikoista.

KyIF-BK-46 20-30 (11-15)

Maalintekijät
KyIF: Adriana Jakimova 8, Jessi Laasio 4, Johanna Degerth 3, Liisa Holopainen 2, Fanny Axberg 2, Nea Nousiainen 1

KyIF:n seuraava ottelu on sunnuntaina 10.3 klo 17.30 Kirkkonummen pommarissa, vastustajaksi saapuu SIF Siuntiosta.