Sarjajohtaja HIFK koulutti KyIF:n naisia Helsingissä

1.3.2020

KyIF:n naiset toivottavat runsaasti yleisöä kauden viimeiseen kotiotteluun 8.3.
KyIF:n naiset toivottavat runsaasti yleisöä kauden viimeiseen kotiotteluun 8.3.

Naisten käsipallon SM-sarjaa johtava HIFK varmisti runkosarjan voiton kaksi kierrosta ennen runkosarjan loppua voitettuaan KyIF:n kotonaan selvästi 40 - 16 (21 - 6).

HIFK otti KyIF:ltä luulot pois jo heti ottelun alussa, kun se onnistui laajalla rintamalla ja samanaikaisesti Alexandra Olsson HIFK:n maalilla torjui KyIF:n lähentely-yritykset. HIFK repäisi ensimmäisellä puoliajalla jo 15 maalin johdon.

Toinen puoliaika oli hieman ensimmäistä tasaisempi, kun KyIF sai hyökkäyspeliään paremmin kulkemaan. Ottelu oli jo kuitenkin ratkennut ensimmäisellä puoliajalla ja ottelun loppu oli lähinnä pelailua.

KyIF:n päävalmentaja Sebastian Aarnio antoi molemmille joukkueille tunnustusta. Kapealla materiaalilla ihan tyydyttävä suoritus minun mielestäni tulevia mestareita vastaan. Kun pari avainpelaajaa on poissa se helposti hieman vaikuttaa lopputulokseen.

KyIF:n pelaajista kolme Miisa Palkoranta, Daniela Lindgård ja Anu Pihlström onnistuivat neljästi maaliteossa ja pelinrakentaja Miisa Palkoranta valittiin myös tähtipelaajaksi. Myös kaikki kolme maalivahtia pääsivät torjuntojen makuun.

Seuraavaksi KyIF:n kohtaa tämän kauden viimeisessä kotiottelussaan sunnuntaina 8.3 klo 17.30 Vantaan Atlaksen. Kaikki kolme kauden aiempaa kohtaamista SM-sarjassa ovat päättyneet KyIF:n niukkaan voittoon.

HIFK - KyIF 40 - 16 (21 - 6)

Maalintekijät: maalit (7m maalit) KyIF: Miisa Palkoranta 4, Daniela Lindgård 4, Anu Pihlström 3, Fanny Axberg 3 (2), Nea Nousiainen 1, Linda Melanen 1.

Maalivahtien torjunnat: Suvi Erhovaara 5, Ida Keihäs 3, Emma Ryky 1.