SIF niukasti KyIF:iä parempi paikallispelissä Siuntiossa

12.3.2020

Ingrid Degerth heitti yhteensä seitsemän maalia.
Ingrid Degerth heitti yhteensä seitsemän maalia.
Suvi Erhovaaralta nähtiin jälleen useita huipputorjuntoja.
Suvi Erhovaaralta nähtiin jälleen useita huipputorjuntoja.

SIF sinetöi runkosarjan kolmannen paikkansa voittamalla vuoden viimeisessä Länsi-Uudenmaan derbyssä KyIF:n 26 - 23 (12 - 8).

SIF tuli paikallisotteluun täynnä tarmoa aloittaen vahvasti 4 -0 ja piti ensimmäistä puoliaikaa hallinnassaan, mutta KyIF kärkkyi koko ajan selän takana. SIF:n suurin johto oli neljä maalia, joka oli myös erona tauolle lähdettäessä.

Toisen puoliajan alussa SIF sai kasvatettua eroaan vielä yhdellä, mutta sitten alkoi KyIF:n myrsky. Fanny Axbergin ja Anu Pihlströmin johdattamana KyIF mätti viisi seuraavaa maalia nousten tasoihin ja käväisi hetkellisesti myös johdossa. Sen jälkeen Saara Lehtola, Jessi Laasio ja Erica Gustafsson ottivat kotijoukkueen reppuselkään ja SIF sai puristettua kotivoiton tiukan taistelun jälkeen.

SIF:n päävalmentaja Petteri Forsström oli suhteellisen tyytyväinen ottelun antiin. Suht hyvää peliä, KyIF:n maalivahti oli hyvä tai meidän ratkaisut huonoja. Lopputulos oli hyvä.

KyIF:n valmentaja Viljami Kuntsi piti kauden päätöstä hyvänä. Kiva lopettaa kausi hyvään matsiin. Siuntiolle tsemppiä pudotuspeleihin.

Ottelun parhaana palkittu KyIF:n Suvi Erhovaara ei jäänyt harmittelemaan tappiota. Oli mukava pelata, kun jaksettiin painaa koko peli hyvällä fiiliksellä. Mukavasti tuli onnistumisia kaikille.

KyIF:n riveistä maalinverkkoja heilutti eniten Ingrid Degerth, joka nousi samalla runkosarjan päätteeksi maalipörssin neloseksi. KyIF:n Fanny Axberg sijoittui maalipörssin kolmoseksi. Anu Pihlström, Daniela Lindgård ja Nea Nousiainen onnistuivat myös tekemääm useita maaleja. Suvi Erhovaara teki maalissa useita huipputorjuntoja läpiajoista ja avoimista tilanteista.

SIF sijoittui runkosarjassa näin kolmanneksi ja kohtaa välierissä Dickenin. KyIF sijoittui runkosarjassa viidenneksi ja kausi päättyi tähän peliin.

SIF - KyIF 26 - 23 (12 - 8)

Maalintekijät: maalit (7m maalit) KyIF: Ingrid Degerth 7 Anu Pihlström 4 Daniela Lindgård 4, Nea Nousiainen 3, Fanny Axberg 3, Aini Salminen 1, Miisa Palkoranta 1. Maalivahdin torjunnat; Suvi Erhovaara 19

LähiTapiola-tähtipelaajat Suvi Erhovaara KyIF 3, Erica Gustafsson SIF 2, Jessi Laasio SIF 1